DONATIONER

 

          Flag Cameroon

        Map Cameroon

A News

•  

M L

•  

M l

•  

M l

                  Tak for donationer til PERSPECTIVES KAMERUN e. V.

                                (PERSPEKTIVER CAMEROUN.)

Vi er dedikerede til områder som uddannelse, sundhed, ernæring og brug af sol, vind og vand.   Vi vil være glade, hvis du, dine venner, bekendte, familie, firma, klub, regelmæssig eller en af vores donationer. Alle bidrag så lille som den er, ser vi frem til folk i nød i Cameroun og Afrika. Støt vores arbejde med små og store donationer. J Eder kan også efter eget skøn og muligheder og den finansielle modydelse, aktiv deltagelse og ideer til at hjælpe os.  Du kan også give noget særligt til det næste arrangement. Donere noget specielt og meningsfyldt for de fattige og folk i nød i Cameroun og Afrika. 

De donere til projekter i Cameroun og Afrika, så vi kæmper sammen uretfærdighed, lidelse og fattigdom i de fattigste regioner i Cameroun og Afrika bureaukrati og effektiv. Med din hjælp, kan vores erfaring og eksperter på stedet her, og vi yde uafhængig bæredygtighed og de fattige i Cameroun og Afrika, nye perspektiver. Vi har projekter, hvor vi er stadig på udkig efter tilhængere.

Projekter til drikkevand til landsbyer, såsom maleri, Mukonje, Ediki, Chang Quarters, Barombi, og i nærheden af ​​Kumba, Babouantou, Bafang, Bamenda, Limbe, Buea, Mbonge Marumba, Bakundu Banga,  Tiko ..........

Projekter til etablering af fjerkræbesætninger for de fattige i samfundet.

Projekter til støtte for skolens børn. Skolepenge, skole leverancer og rygsæk vand filter til en trængende barn.

Projekter for socialt engagement til de fattigste af de fattige i Cameroun og Afrika om livet udenfor. Du kan bruge en del af din ejendom til fordel for nødlidende børn i Cameroun og Afrika.

Projekter til opførelse af skoler, hospitaler og skoler.

Vi glæder os over etableringen af ​​stående ordrer om vores donation konto med Sparkasse Kiel Fjord.  

         Navn:         PERSPEKTIVES KAMERUN e.V.

         Kontonummer:  1001644705

         Bankkode:     21050170

         Bank:         Foerde Sparkasse.

For overførsler fra udlandet, skal du bruge følgende bankkonto med IBAN og BIC:

         IBAN:         DE57210501701001644705

         BIC:          NOLADE21KIE  

For online og betaling med kreditkort, kan du klikke på banneret nedenfor;  

Eventuelle spørgsmål eller kommentarer? Send en besked         

         E-mail:  contact@perspectives-kamerun.com

         Kontakt: Lazare Tomdio

Din donation er garanteret. PERSPECTIVES KAMERUN e.V. revideres regelmæssigt af et uafhængigt udvalg af omkostninger gennemsigtige og omkostningseffektivitet. Støtte os med din donation. Selvfølgelig vil vi informere om udviklingen i projektet online. Hvad er nu doneret til uddannelse, omskoling, ernæring, vandforsyning, sundhed og overlevelse er en investering i fremtiden for menneskeheden.

Vigtigt : Siden 2008, hvor donationer til 200 € skat kvittering er ikke påkrævet. Skattemyndighederne identificerer kopi af kontoudtog eller kopi af kvitteringen til. Derfor donationer til 200 € en kvittering udstedes kun efter særlig anmodning på. For beløb, på anmodning, certifikater så glem ikke din adresse på din betaling.

At udstede en donation kvittering med henblik på § § 10b i indkomstskatteloven lov har vi ret ved skattekontoret Kiel.

Copyright ® 2011 perspectives-kamerun.com

 "Fighting together to eradicate underdevelopment"