UDDANNELSESPROJEKTER

 

          Flagge Kamerun

       Landkarte Kamerun

NEWS

Partner i BUNDNIS EINE WELT SCHLESWIG HOLSTEIN e.V.

Mehr Lesen

NGIEMON needs urgently a sponsor for his education in Kumba.                                              

Drinking water in Ediki Village.

Community center in Kumba needs to be built urgently. Sponsors are needed.

 Garry ( Tapioca) Production in the Village.

 Read more under Projects.

Handycraft promotion in Villages.

A cooperating Partner association in locality.

                      UDDANNELSESPROJEKTER

PERSPEKTIVER Kamerun eV engagerer sig i uddannelse, især for den lokale befolkning. Vi sætter eduaction Infront. Vi deler vores erfaringer og forbliver åbne for udvekslingsprogrammer med skoler, universiteter og uddannelsesinstitutioner. Vi surport ophans og trængende, hvor vi kan.

                                  Folkeskole i Malende Mukonje Kumba

Da vores ressourcer til uddannelse er begrænset vi gør appel for dine økonomiske og materielle surport for vores pædagogiske projekter. Bare kontakte os. Nedenfor kan du læse om nogle af vores pædagogiske projekter.

                            Forældreløse uddannelsesprojekter 

En undersøgende historie af Emilie Tah om sjældne sygdomme kaldet Joan i oktober 2012 i Muea, Mamoun, Tiko & Buea i Syd-Western Region Cameroun.

Joan er en 16 år gammel intelligent forældreløse, du ser på billedet Bellow klædt i en ammende outfit. Hun bor i det sydvestlige region Cameroun. Da begge forældre døde mere end 14 år siden, har livet ikke været en dans på roser for hende, som hun har været udsat for hårde tider i hendes liv. En af dem er det aspekt af uddannelse, som alle forældre vil tage en ære i at gøre alt menneskeligt muligt, at tilbyde et barn. Joan fra hendes side, ikke har været så heldig at nyde fuldt ud et sådant privilegium.

Efter at have tilbragt syv år sin bedstemor i landsbyen, der kan knap nok råd en tre firkantede måltider dagligt, Joan formået at gennemføre grundskolen. Grundet dårlig levevilkår som følge af økonomiske udfordringer, bedstemoderen gav hende til et børnehjem, hvor hun tilbragte tre år gymnasiet. Hvorefter administrerende direktør for børnehjemmet besluttet at afstå fra sponsorater, på grund af manglende finansiering.

Ifølge rapporten kunne Joan ikke fortsætte med sin uddannelse, mens på børnehjemmet, fordi hun havde et alvorligt sundhedsproblem, der førte til en operation. Den administrerende direktør for denne børnehjem påstod, de penge, der var budgetteret til at blive kanaliseret i retning af hendes uddannelse, blev brugt til at løse sine helbredsproblemer. "Som om var en drømmer, fandt jeg mig selv tilbage i landsbyen til at leve med min stakkels bedstemor", sagde Joan. Ikke alene Joan ansigter afvisning fra hendes udvidede familie, har hun haft sundhedsmæssige udfordringer, indkvartering problemer, grundlæggende og vigtigst af alt, uddannelsesmæssig støtte.

PERSPECTIVES Kamerun eV en ikke statslig organisation, som en af ​​sine milestone mål er at sikre trivsel for forældreløse, enker og sårbare børn, kom til at vide om Joan situation i december 2011. Vores organisation har trådt til for at tage ansvar på området for Education.I øjeblikket er denne forældreløse leve med en kvinde i Buea, der har besluttet at hjælpe hende med læ, mens hun i øjeblikket er inde i en to år sygehjælper kursus på Mount Zion Sygepleje center i Buea - Cameroun.

Men Joan er taknemmelig for alle , der har, og som støttede hende moralsk og økonomisk, og stadig håber, at hendes helbred udfordring og basale behov betragtes af alle, der ønsker at støtte hende i alligevel. Kontakt os direkte eller sende finansiering til vores Bank i Kiel - Tyskland.

Gud er Fader til den faderløse mor til den moderløse, og Bonden i enke. Han kommer ikke ned for at hjælpe os, men bruger folk som dig og mig til at velsigne andre. Venligst, tillad dig selv at blive brugt af Gud til at rejse dette Intelligent Child. Som du gør dette, skal så du forbliver velsignet.

Vores partner for professionelle sygeplejersker uddannelse Mount Zion Training Center i Buea Cameroun

             Joan & Emilie.            Joan ved Sygeplejersker Training Center Buea.

Joan venter stadig på dine økonomiske og materielle hjælp, bedes du kontakte os eller sende gratis finansielle donationer til vores Bank i Kiel Tyskland. Nærmere oplysninger kan ses under GAVER eller KONTAKT .

Copyright ® 2011 perspectives-kamerun.com

 "Fighting together to eradicate underdevelopment"