OM OS

  Velkommen til hjemmesiden for PERSPECTIVES KAMERUN e.V.

   (PERSPECTIVER CAMEROUN).

Hvem vi er, vi er i familie. Og du kan hjælpe os. PERSPECTIVES KAMERUN e.V. - navnet på foreningens gjort det klart, hvad vores opgave. I årenes løb, vores far, bedstefar, onkel og starten af ​​aktiviteten Papa Mbeu Tchoua Dr. Pius Y. Tomdio færdig med i forskellige regioner i Cameroun i Centralafrika humanitært arbejde, inddragelse af børn og unge, mødre og fædre med forskellige prioriteringer, og finansiel og uddannelsesmæssig støtte. Alt dette er muliggjort gennem støtte fra familie frivillige. De har alle håb og en fremtid - de fattige i de fattige - hvor i Cameroun.   

Cameroun er i ves Afrika. Tilgrænsende lande er af Tchad, Zentral Afrikanische Republik, Den Congo, Gabon, Ekvatorial Guinea og Nigeria. Der er 240 lokalsamfund med 240 nationale sprog. Udover disse er der to officielle sprog, nemlig engelsk og fransk.Talrige spansk og tysk tales også.

Den 07 September 2008 under en familiesammenkomst i København (Danmark) drøftede aktualiteten af ​​officielle registrering som en velgørende organisation.

Den 03 Juli 2010 mødtes 10 personer i Hasselt (Belgien) med den hensigt at finde et samfund for at fremme, herunder udvikling af Cameroun.

På 22/10/2010 er registreret som en PERSPEKTIVER Cameroun i registeret over Kiel i Slesvig-Holsten. (AG Kiel - VR 5659 KI)

Sociale engagement er en topprioritet i familien. Er meget vigtigt at støtte de aktive regioner. Sammen alt er bedre. Vi er forpligtet til at fremme zielgerechtet de fattige i de fattige - i Cameroun. De økonomiske omkostninger ved vores arbejde er høj. Forening midler kan således ikke være omfattet. Således foreningen er helt afhængig af din donationer.Hjælp også. Dine gaver er garanteret. Støt os med dine gaver.Selvfølgelig vil vi informere om udviklingen i projektet online. Hvad er nu doneret til uddannelse, omskoling, ernæring, vandforsyning, sundhed og overlevelse er en investering i fremtiden for menneskeheden.

Vores grundlæggende princip om støtte projekter:

Hjælp til selvhjælp og bæredygtig udvikling arbejde i Cameroun og Afrika.

Vi arbejder direkte med beboerne i landsbyerne sammen i regioner i Cameroun og Afrika. Til nødlidende mennesker i Cameroun og Afrika, bruger vi vores grundlæggende princip om støtte projekter, for at hjælpe sig selv. Det støtter evnen til at organisere sig og bidrage til at hjælpe sig selv. Vores mål er at sætte de nødlidende og fattige mennesker til at forbedre deres eget liv beslutninger og give nye perspektiver.

Dine bidrag bliver brugt til at fremme specifikke projekter. På stedet for at skabe arbejdspladser, for eksempel, bør ørken områder udvikles og lokale initiativer opmuntres. Vi hjælper mennesker til at forbedre den lokale infrastruktur.

               Cacao                              Cocoyams

Vi giver små lån til familier som en særlig form for denne bistand.Familierne kan derefter bruge pengene til at leje jord sine egne små landbrug drift, og omfatter. De familier betaler pengene tilbage i rater, når tilstrækkelige indtægter blev genereret. Disse små lån, vi normalt ikke i form af penge, men som art. Opnået i brug af sådanne dyr, som kyllinger PERSPECTIVES KAMERUN e. V. (PERSPEKTIVER CAMEROUN), kaniner, geder og frø. Med dyret afkom og at de fremstillede produkter kan finde deres eget levebrød, og bruger den samme tilbagebetaling.

Vi leverer sådanne lån til grupper på ca 30-10 landsbyer eller små landmænd er derefter i stand til at beslutte, hvordan de vil bruge den hjælp efter samråd med PERSPECTIVES KAMERUN e.V.. Ofte penge til opførelse af boringer, bedre hygiejne, bygning latriner, lugning af de anvendte skov og udvidelse af agerjord, hiv / aids, pleje af forældreløse, regulerede børns skolegang og justering af hospitalet regninger.

Projekterne forvaltes lokalt af patienterne selv under vejledning af lokale projektledere. Besøg eller klik på vores baser, hvor vi introducerer dig til flere lokale projekter, der fungerer i henhold til. vores princip.

Drinking water in Malende Village near Mukonje Laduma. Tailoring training center in Babouantou.

Schools in Babouantou needs to be reconstructed urgently. We need donations for School building and equiptment.

                               OM OS

Copyright ® 2011 perspectives-kamerun.com

 "Fighting together to eradicate underdevelopment"

 

          Flagge Kamerun

       Landkarte Kamerun

NEWS

Partner i BUNDNIS EINE WELT SCHLESWIG HOLSTEIN e.V.

Mehr Lesen

NGIEMON needs urgently a sponsor for his education in Kumba.                                              

Drinking water in Ediki Village.

Community center in Kumba needs to be built urgently. Sponsors are needed.

 Garry ( Tapioca) Production in the Village.

 Read more under Projects.

Handycraft promotion in Villages.

A cooperating Partner association in locality.